ScoBAL Projesi için Türkiye Barolar Birliği Avrupa Konseyi Ankara Program Ofisini Ziyaret Etti

TBB Başkan Yardımcısı ve Proje Sorumlusu Ünsal Toker ve AB ve Dış İlişkiler Dairesi Müdürü Murat Yalkın 22 Eylül 2021 tarihinde Avrupa Konseyi Ankara Program Ofisini ziyaret etti.

.

TBB Başkan Yardımcısı ve Proje Sorumlusu Ünsal Toker ve AB ve Dış İlişkiler Dairesi Müdürü Murat Yalkın 22 Eylül 2021 tarihinde Avrupa Konseyi Ankara Program Ofisini ziyaret ederek Avrupa Konseyi Ankara Program Ofisi Başkanı Cristian Urse ve Baroların ve Avukatların Avrupa İnsan Hakları Standartları Konusunda Kapasitesinin Güçlendirilmesi Ortak Projesi (ScoBAL) Proje Koordinatörü Sergey Dikman, Proje Yöneticisi Musa Toprak ve proje ekibi ile bir araya geldi. TBB Başkan Yardımcısı  ve Avrupa Konseyi Ankara Ofisi Başkanı projede elde edilen başarılara yönelik takdirlerini dile getirerek işbirliklerinin devam edeceğine inandıklarını belirttiler. Toplantıda, Projenin kalan uygulama dönemi için planlanan faaliyetler ve işbirliğinin nasıl geliştirilebileceği ayrıntılı olarak görüşüldü.

“Baroların ve Avukatların Avrupa İnsan Hakları Standartları Konusunda Kapasitesinin Güçlendirilmesi” Ortak Projesi Avrupa Konseyi tarafından yürütülmekte ve Avrupa Birliği, Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Konseyi tarafından birlikte finanse edilmektedir. Türkiye Barolar Birliği projenin nihai yararlanıcısıdır. İhale makamı Merkezi Finans ve İhale Birimidir.

Önceki Haber Avukatlar için İnsan Hakları Konulu Çevrimiçi Eğitici Eğitimi Düzenlendi
Sonraki Haber SCoBAL Projesi 6. Koordinasyon Toplantısını Gerçekleştirdi