İhale Çağrısı:Proje kapsamında Stajyer Avukatlar için Çevrimiçi Eğitim Platformunun hazırlanması

Avrupa Konseyi, Türkiye’de Baroların ve Avukatların Avrupa İnsan Hakları Standartları Konusunda Kapasitesinin Güçlendirilmesi konulu bir proje yürütmektedir.

Bu çağrının amacı; stajyer avukatlara asenkronize, eğiticisiz, otomatik katılım takibi olan, eğitim sonrası sertifika oluşturan, çevrimiçi bir eğitim platformu hazırlanmasını sağlamaya yönelik bir (1) hizmet sağlayıcı belirlemektir.

Gerekli belgeler ankara.office@coe.int e-posta adresine 8 Mayıs 2022, Pazar (23:59 Türkiye Saati) tarihine kadar gönderilmelidir. Teklifler yalnızca belirtilen e-posta adresine (eklerle birlikte) şu konu başlığı ile gönderilmelidir: Tender-SCoBAL-Online Training for Trainee LawyersBaşka bir e-posta adresine gönderilen teklifler reddedilecektir.

 

 

Tüm sorular teklif göndermek için belirtilen son tarihten en az üç (3) gün önce (5 Mayıs 2022–23:59 Türkiye Saati) ve yalnızca ankara.office@coe.int adresine, konu kısmında “Questions-SCoBAL-Online Training for Trainee Lawyers referansı ile gönderilmelidir.

 

 

Lütfen teklif çağrısı şartlarını dikkatle okuyunuz:

 

 

1: İhale (Tender File)

 

 

2: Ek 1: Teknik Özellikler (Attachment 1: Technical Specifications)

 

 

3: Ek 2: Sözleşme (Attachment 2: Act of Engagement)

Önceki Haber İhale Çağrısı - Süre Uzatımı: Proje kapsamında proje tanıtımı ve İnsan Hakları Merkezleri’nin tanıtımı videolarının üretilmesi
Sonraki Haber Türk insan hakları avukatları Viyana çalışma ziyaretine katıldı